תופעות לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

17/11/2001 | 19:05 | מאת: מיקי

שלום. אני עברתי ניתוח לכריתת השקדים לפני עשרה ימים. רציתי לדעת מהי השיטה לקיבוע הפה כל שישאר פתוח במהלך הניתוח? האם זה יכול לגרום לחתכים בחניכיים? הסיבה לשאלתי היא שלפני יומיים התפתחה לי דלקת בחניכיים היכן שיש לי שן בינה, וכאשר רופא השיניים שלי שמע שעברתי את הניתוח בשבוע שעבר הוא טען שיתכן והדלקת היא כתוצאה מהניתוח. האם זה נשמע הגיוני? יכול להיות שזו הסיבה?!

18/11/2001 | 08:05 | מאת: שמוליק

תגיד רציתי לשאול אותך למה עברת את הניתוח אני עברתי אותו לפני חודשים בגלל ריח ואבנים וסבלתי נורא מזה עשיתי שלוש ניתוחים ביום בגלל דימום וגם אחרי הניתוח סבלתי חודש שלם אם אתה יכול לשלוח לי אימל [email protected]

18/11/2001 | 17:07 | מאת: מיקי

עשיתי את הניתוח בגלל דלקות חוזרות. אין לי שום בעיות חוץ מהדלקת בחניכיים. הגרון כבר בסדר גמור. אני אוכלת ושותה והכל כרגיל.

20/11/2001 | 22:10 | מאת: ד"ר ארז בנדט

פותח הפה יכול ללחוץ על החניכיים, אך לרוב מדובר בחלק הקדמי. לא נראה לי שיש קשר לדלקת בשן בינה. לרוב לא מופעל לחץ באזור זה.

מנהל פורום אף אוזן גרון