יתוש נכנס לאוזן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

31/07/2010 | 00:15 | מאת: עומר

היום בערך לפני 20 דקות שמעתי זמזום באוזן בערך כ2-3 שניות . ועכשיו אני מרגיש שיש משהו שנע אצלי כל הזמן בגוף . האם יתוש יכול להכנס לאוזן ? האם זה מסוכן שיתוש נכנס לאוזן ? האם יכול להיות שיתוש מסתובב לי בכל הגוף ? מה לעשות ?

31/07/2010 | 19:06 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב אין שום סכנה פרט לאי נוחות. שים טיפות שמן או טיפות אוזניים והוא יברח או יטבע. מחר גש לאא"ג להוצאת גופתו של הז"ל. :) בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, יעוץ להתאמת מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון