אוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

15/11/2001 | 00:17 | מאת: נינה

לפני 7 חודשיס איבדתי שמיעה באופן טוטאלי , עד היום אני מקבלת תרופה בשם אורבאסון האם אני יכולה לחזור ולשמוע שוב ? מה לגבי ניתוח של השתלת שבלול? והאם אני יכולה לשמוע אחרי הניתתוח?

15/11/2001 | 13:23 | מאת: מירי

הי נינה, שמי מירי, ואני איבדתי שמיעה באוזן ימין לפני שנתיים לצערי הרב וצר לי לאכזב אותך לא נראה לי שהשמיעה תחזור, במקרה יש לי כתבה על הנושא, ומתחקירים שנעשו רק בארה"ב אולי אולי יהיה דבר כזה של השתלת שבלול, איך קרה לך בדיוק הדבר? אם את רוצה שאני אשלח לך את הכתבה תתקשי אלי אני אפקסס לך הטלפון שלי: 575598-053 אבל אני לא מתיאשת ומנסה כל דבר אם זה הילינג או טיפולים אחרים תנסה לחקור ולבדוק בהצלחה !!

15/11/2001 | 23:19 | מאת: ד"ר ארז בנדט

נינה - האם מדובר באבדן שמיעה חד צדדי או חרשות דו צדדית מוחלטת שלא נעזרת במכשיר שמיעה? איזו תרופה זו אורבאסון? מעולם לא שמעתי. איך מאייתים באנגלית? האם זו תרופה מהארץ?

מנהל פורום אף אוזן גרון