somnoplast

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

14/11/2001 | 10:11 | מאת: ירון

אני סובל כל חיי מאלרגיה לקרדית ואף סתום. הדבר מתבטא בנזלת תמידית וחוסר יכולת לנשופ דרך האף. עברתי לפני מס שנים ניתוח להוצאת סכוס מהאף לשם הקלה על הנשימה. לאחר הניתוח סבלתי קשה מדימום מהאף ואינני מוכן לעבור אותו בשנית. הניתוח היה אפקטיבי בנושא זה לזמן מוגבל וכבר מס שנים האף סתום... אני מטופל באלרגיה ע"י חיסונים חודשיים (דבר העוזר בצורה מועטה). שמעתי על טכנולוגיה של ניתוח somnoplast. האם מטפלים בה בארץ ואיך זה יכול לעזור לבעייתי.

15/11/2001 | 23:13 | מאת: ד"ר ארז בנדט

השתמש במנוע החיפוש של הפורום במילה סומנופלסט(י) או חיפוש אינטרנט SOMNOPLASTY יש גם טכניקות שהן כנראה זולות יותר של כווץ קונכיות בלייזר, COBLATION או צריבה

מנהל פורום אף אוזן גרון