חיידק סטרפטוקוק A

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

12/11/2001 | 10:07 | מאת: kochi

ד"ר שלום מה ידוע על חיידק הסטרפטוקוק A ועל שיטת הריפוי ממנו , מלבד זריקות פניצילין חודשיות. אשמח לקבל הפניה לרופאים מומחיםת או מקומות המתמחים בעניין זה.

13/11/2001 | 08:20 | מאת: ד"ר ארז בנדט

לא ברור מדוע לקבל זריקות פניצילין חדשיות? האם מדובר בזיהומים חוזרים? במצב נשאות? החיידק הוא המחולל השכיח של דלקות גרון/שקדים (אנגינות).

13/11/2001 | 09:18 | מאת: kochi

תודה על המענה ואומנם כן , לצערי דלקות הגרון חזרו שש פעמים במהלך השנה האחרונה, מלוות בחום של בין 39 -41 מעלות למשך 5 ימים ברציפות. קיבלתי את כל סוגי האנטיביוטיקה (עוגמנטין, ראפפין מאגה, זינט) ובפעם האחרונה גם את הקוקטיל כולו עד שאובחן שזה סטרפטוקוק שרגיש לראפפין. אשמח מאד אם יש בנמצא טיפול אלטרנטיבי א. בגלל שהגוף שלי שבע מאנטיביוטיקה וב. משום שאני רוצה להכנס להריון והמצב לא ניראה אופטימלי, ביחוד לא כאשר הסבירו לי שהתינוק יהיה חייב להיות מטופל באנטיביוטיקה גם כן.

מנהל פורום אף אוזן גרון