טיניטוס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

15/09/2000 | 19:27 | מאת: גלעד

לד"ר גוב בן ארי תודה על תגובתך ! (וסליחה על האיחור בתודה ) שמי גלעד ופניתי אליך ב 2/05/2000 בנושא צפצופים באוזניים/בראש לפני כשבוע ראיתי כתבה בעיתון ידיעות אחרונות על פיתוח מכשיר חדש (טינקס) שאמור לפתור את בעיית הטנטון באמצעות יצירת שדה מגנטי. אשמח לשלוח לך את הכתבה, -לצורך כך אני צריך כתובת שמאפשרת צירוף קבצים- בתודה גלעד

20/09/2000 | 17:59 | מאת: ד"ר אליאב גוב ארי

שלום גלעד תודה. אין צורך במשלוח הכתבה מהעתון. אני מעדיף להתעדכן דרך מקורות מקצועיים בהם החידוש מוצג באופן מדעי, כך שאוכל לאמוד את הצלחתו או אי הצלחתו בצורה אובייקטיבית ולא מגמתית. תודה שוב

מנהל פורום אף אוזן גרון