מישהו מכיר את מיכל לונץ

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

04/11/2001 | 15:25 | מאת: שלום עזראד

אחראית מחלקת אף אוזן גרון בבית חולים בני ציון? מישהו ממליץ עליה, משהו?

04/11/2001 | 22:38 | מאת: tamuz

מיכל לונץ???!!!!! למי מכם הזדמן לראות מלאך שירד משמים? אף אחד מכם לא ראה זאת אם אתם שואלים מי זאת מיכל לונץ!!!!!! אם באמת אתם סקרנים לראות מלאך אמיתי ולא חזיון תעתועים, אז גשו לבית חולים בני-ציון אשר על הכרמל[בי"ח רוטשילד] מחלקת אף אוזן גרון תבקשו לראות את מנהלת המחלקה. מול עיניכם תופיע מלאכית חיננית=ד"ר לונץ בשר ודם כמוך וכמוני,אבל היא שונה כי היא מלאך.

04/11/2001 | 22:40 | מאת: tamuz

מיכל לונץ???!!!!! למי מכם הזדמן לראות מלאך שירד משמים? אף אחד מכם לא ראה זאת אם אתם שואלים מי זאת מיכל לונץ!!!!!! אם באמת אתם סקרנים לראות מלאך אמיתי ולא חזיון תעתועים, אז גשו לבית חולים בני-ציון אשר על הכרמל[בי"ח רוטשילד] מחלקת אף אוזן גרון תבקשו לראות את מנהלת המחלקה. מול עיניכם תופיע מלאכית חיננית=ד"ר לונץ בשר ודם כמוך וכמוני,אבל היא שונה כי היא מלאך. תמסור לה ד"ש חם מ ישי.

09/11/2001 | 22:37 | מאת: David

בלי להגזים בתיאור, מיכל לונץ היא המומחית הטובה ביותר בארץ בכל הקשור לניתוחי השתלת שתל קועלארי. אחוז הצלחותיה הוא הגבוה בארץ.

מנהל פורום אף אוזן גרון