ניתוח מחיצה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

03/11/2001 | 15:22 | מאת: חנה

לאחר שעברתי ניתוח מחיצה באף ( גם קוסמטי) המצב לא השתנה וכשלושה שבועות לאחר הניתוח אני סובלת מאף סתום. האם זוהי עדות לכישלון הניתוח או שיש סיכוי שהמצב ישתפר. תודה.

04/11/2001 | 21:20 | מאת: ד"ר ארז בנדט

יש סיכוי. בשבועות הראשונים הריריות תפוחות, ישנם גלדים באף וכו'. אני נוהג לבדוק את מנותחי בתחילה כל שבוע כדי לנקות את האף מגלדים.

10/11/2002 | 21:18 | מאת: אושרית

חנה שלום , אני גם צריכה לעבור ניתוח דומה ( יישור המחיצה + כריתת הקונכות ) רציתי לשאול אם האף שלך עדיין סתום ? מהניתוח ?

מנהל פורום אף אוזן גרון