בעיה סבוכה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

02/11/2001 | 11:57 | מאת: יעל

לדוקטור ארז בנדט שלום רב יש לי כבר שמונה חודשיים לחץ באיזור האף התחתון -הסינוס המקסילר גובל עם הסינוס האטמואידלי. לאחר בדיקת CT לא נמצא שום סיבה אורגנית לכאבים.(ללחץ) ביקרתי אצל פרופסר מרש"ק שהסתכל במהירות ושלל כול סיבה לכאבים. (יש לציין שהייתי גם אצל נוירולוג,רופא עיניים,שיניים וכו..) אני מאמינה באמונה שלמה שיש לי משהו שגורם ללחץ באיזור הזה. לצערי אני לא רופאה ולכן אני פונה אליך. כול מה שאני מבקשת זה איזשהיא השערה , מה יכולה להיות הסיבה ללחץ כזה בתחום רפואת האף אוזן גרון? אפילו אם זה השערה, משהו ללא גיבוי , אני אשמח לקבל בברכה. כול עצה , חוות דעת משהו שיכול לגרום ללחץ הזה שמונה חודשיים אשמח מאוד לשמוע והעריך זאת מאוד. מעולם לא עשו לי בדיקה אנדוסקופית - האם היא יכולה להראות משהו שה-CT לא אראה? חדלתי לתפקד לחלוטין ואני מקווה שתוכל לעזור לי בכול דרך שהיא ושהבעיה שלי נגעה ללבך. בברכת שנה טובה ומאושרת, יעל

02/11/2001 | 14:27 | מאת: יעל

בבדיקת א.א.ג אלה הממצאים: "אין נזלת צהובה. יש נזלת אלרגית ואסטמה. בבדיקת אפה: מחיצה עקומה וריריות (???). לוע תקין. פרטי סינוסים: עיבוי קל ביותר של סינוס מקסילרי ואטמואידלי MRI כנ"ל" לסיכום: כאבים- לחץ ללא סיבה אורגנית.

04/11/2001 | 21:09 | מאת: ד"ר ארז בנדט

קראתי את שתי הודעותיך. לא הבנתי בדיוק היכן הלחצים, תדירותם ואפיים. לצרך ייעוץ לא וירטואלי - את מוזמנת לקבוע תור למרפאתי 035182176 עם כל החומר שבידיך.

מנהל פורום אף אוזן גרון