בלוטת רוק נפוחה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

01/04/2010 | 16:17 | מאת: גלית

רציתי לשאול האם זה מסוכן ולמה זה נוצר והאם על ידי אנטיביוטיקה או ללא טיפול היא יכולה להיעלם בתודה

02/04/2010 | 14:48 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב לרוב לא מסוכן אלא דלקתי, והדלקות יכולות להיות קשורות לגיל, הפחתה בכמות רוק או מיעוט שתיה, או שהן קשורות לאבנים בצינורות הרוק שגורמות לסתימה. פרט לדלקות ולחסימות - ישנם גידולים,שהם נדירים, ורובם שפירים. בכל מקרה צריך להיבדק אצל אא"ג כדי לאבחן ולראות מה הסיבה ומה צריך לעשות. בברכה וחג שמח, ד"ר טליה מרק, מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, להזמנת תור 03-5272477, 04-6225223

מנהל פורום אף אוזן גרון