מבחן יציבה - פוסטורגרפיה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

01/11/2001 | 10:00 | מאת: מיכל

רופא א.א.ג. שלח את אבי לבצע מבחן יציבה. מאחר והקופ"ח וכן הביטוח המשלים אינם מכסים בדיקה זו רציתי לדעת יותר על הבדיקה ע"מ להחליט האם לבצעה באופן פרטי. אני כמובן אדבר גם עם הרופא המטפל אך בכל זאת רציתי לקרוא משהו על הבדיקה. האם אתה יכול להסביר לי מה זאת הבדיקה הזאת ולכתוב לי כיצד כותבים אותה באנגלית (כל ניסיונותי לא העלו דבר), ע"מ שאוכל לחפש חומר בנושא. תודה מראש, מיכל

01/11/2001 | 22:11 | מאת: ד"ר ארז בנדט

POSTUROGRAPHY מבחן שבודק את תפקוד מערכת שווי המשקל, הראיה ויציבת השלד.

מנהל פורום אף אוזן גרון