קוצר נשימה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

01/11/2001 | 07:51 | מאת: רונן אהרון

אני בצעתי ניתוח באף ע"י ד"ר צרפתי , שם הניתוח SMR ובנוסף FASS ביצעתי את הניתוח 3 פעמים בחיי. אין לי מושג מדוע אך בשנה האחרונה במקרים בהם אני צוחק המון פתאם אין לי אויר אני משתעל, יש לי מן התכווצות שרירים ואני כמעט נחנק, בקשתי מהרופא משאף לשעת הצורך אך לדעתי משהו קרה לי מאחר ומי שרואה אותי פשוט נבהל אני ממש נחנק ואין לי אויר לנשימה. אשמח לקבל תשובה.

01/11/2001 | 08:48 | מאת: ד"ר ארז בנדט

אינני רואה קשר לניתוחי האף. ייתכן, כמו חולים רבים עם סינוסיטיס כרונית/פוליפים שאתה סובל גם מאסטמה או "תגובתיות יתר של דרכי האויר". ממליץ להבדק גם ע"י רופא ריאות ולבצע תפקודי ריאות.

מנהל פורום אף אוזן גרון