שיבוש חוש הריח

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

24/03/2010 | 15:26 | מאת: שיר

שלום שמתי לב כי לאחר שבעבר נחשפתי פעם לכמות גדולה של שאיפת אדי אקונומיקה (מיקיון בחדר בלי איוורור טוב) התחיל להתשתבש לי חוש הריח והטעם גם לאחר חשיפות קצרות. כאילו שחוש הטעם והריח "תקועים" עם ריח וטעם מסוים ואני לא יכולה להבחין בריחות וטעמים אחרים.. העניין עובר תוך כמה שעה-שעתיים-שלוש, תלוי בכמות החשיפה. רציתי לשאול האם יש סיבה לדאגה ומה קרה שפתאום התחילה לי התופעה. האם יש מה לעשות על מנת למנוע את התופעה? תודה רבה, וחג שמייח (ונקי :)) שיר

24/03/2010 | 21:47 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב החומרים המגרים יכולים לגרום לנפיחות זמנית בריריות האף. זו יכולה להפריע לחלקיקי הריח להגיע לאיזור עצב הריח ולכן להפחתה זמנית בהרחה.... יתכן שעם הגיל יש לך יותר גודש אף כך שגם גודש קטן שנוסף מהחומרים המגרים כבר חוסם יחסית... בברכה, ד"ר טליה מרק, מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, להזמנת תור 03-5272477, 04-6225223

מנהל פורום אף אוזן גרון