בדיקת C.T

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

28/10/2001 | 20:50 | מאת: רונן

שלום רב, אני בן 28 בריא. בגיל 4 הוצאו לי הפוליפים. בבדיקת C.T ראש שנערכה לי לפני כשבוע התגלתה בנזופרינגס משמאל אסימטריה באיזור הפוסה ע"ש רוזנמילר, וממולצת בדיקה ישירה. בסיכום הבדיקה נכתב: "מלאות בנזופרינגס לבירור". פניתי לניורולוג שהפנה אותי לרופא אף- אוזן- גרון. מהו הטיפול בכך וממה זה נגרם?

28/10/2001 | 22:47 | מאת: ד"ר ארז בנדט

אין לדון בטיפול ללא ידיעת האבחנה. הכוונה שיש אסימטריה באיזור לוע אפי. עליך להבדק בעזרת מכשור מיוחד ע"י מומחה אאג כדי לדעת האם יש משמעות כלשהיא לממצא הרנטגני. לפי תוצאות בדיקת רופא אאג יוחלט לגבי הצורך בהמשך בירור/טיפול.

29/10/2001 | 22:27 | מאת: רונן

מהן תופעות הלוואי שעלולות להיגרם כתוצאה מבעיה זו? אילו דרכים ניתן לפתור אותן?

מנהל פורום אף אוזן גרון