דימומים מהאף-דחוף!

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

28/10/2001 | 18:17 | מאת: שלומית

דר ארז שלום רב לאימי יש דלקת פרקים (ראומטוארטריטיס) והיא מטופלת במטוטרקסט בשבוע האחרון החלו אצלה דימומים חזקים מהאף האם יש קשר לדלקת הפרקים ואיך מטפלים בדימומים שנובעים כנראה מלחץ דם (היא עברה צריבות שלא הועילו) תודה מראש על תשובתך

28/10/2001 | 22:45 | מאת: ד"ר ארז בנדט

חייבים לשלוט על יתר לחץ דם. להקפיד ללחלח את רירית האף ע"י משחה או ג'ל דרוזה-נוז. אם הדימום מסיבי ייתכן שתאלץ לפנות לחדר מיון לצורך טמפונדה (טמפון לחץ בתוך האף לעצירת הדימום).

מנהל פורום אף אוזן גרון