ליחה תמידית בגרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

27/10/2001 | 21:03 | מאת: הניה

מאז אפריל 2001 התחלתי לסבול מליחה כרונית שחונקת אותי, וגורמת לי לירוק ולכייח כל היום ומפריע לי בנשימה ובעבודה וגורם לי כאבים בחזה ובגב. במרפאת אלרגיה נשללה אפשרות לאלרגיה כלשהי. בבדיקות גסטרו לא מאמינים שזה קשור לעיכול. רופא א.א.ג. נתן לי ספרי ליבוש הריריות ואין זה עוזר לי. הוא אבחן אצלי ליחה בגרון, יתכן וזה קשור לסינוסים האחוריים, אך עד היום שום דבר לא עזר לי. הנני מבקשת יעוץ ממך ואף הפניה למומחה על מנת שיעזור לי.

28/10/2001 | 22:38 | מאת: ד"ר ארז בנדט

קשה לענות ללא בדיקה. טלפונים במרפאותי 035182176 או 046305650

מנהל פורום אף אוזן גרון