צפצופים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

06/05/2000 | 23:34 | מאת: נעם

שלום ! אני סובל שנים רבות מצפצופים חזקים , יש לי גם ירידה משמעותית בשמיעה. בדיקות שמיעה + תעלת השמע לא מצאו עד היום סיבה לצפצופים. האם יש מכון או רופא מסוים שמתמחה בבעיה של צפצופים באוזניים ? בתודה נעם

07/05/2000 | 20:01 | מאת: ד"ר אליאב גוב ארי

שלום נועם הנושא של צפצופים באזניים נידון בהרחבה בפורום זה בהזדמנויות שונות. אנא דפדף בעמודים קודמים וקרא את התשובות שנכתבו. תוכל לפנות לכל מרכז רפואי גדול עם מחלקת אף-אוזן-גרון כדי לקבל ייעוץ בעניין הטיפול. בהצלחה

מנהל פורום אף אוזן גרון