דלקת גרון חוזרת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

25/10/2001 | 17:43 | מאת: פרידה

שלום נכד שלי בן שנתיים. פעם בחודש פוקדת אותו דלקת בגרון מוגלתית עם חום 40 . תוצאות של משטח גרון תקינות. רופא משפחה שם דיאגנוזה בשם פאפא ( נאמר בע"פ ) ונתן לילד כדור של : פרדניזון וציין שמדובר בסטרוייד. האם זה נכון לתת לילד בן שנתיים סטרוייד? האם כל פעם הוא יקבל את התרופה הזאת? מה לעשות ? ממתינה לתשובה,בתודה מראש

25/10/2001 | 21:30 | מאת: נטע

אם מתכלים בתוך הגרון ורואים כתם לבן (בזמן דלקת הגרון) זה אומר שהדלקת היא חיידקית או וירלית?

25/10/2001 | 21:56 | מאת: ד"ר ארז בנדט

יכול להיות גם בזיהום ויראלי וגם בחיידקי

25/10/2001 | 21:57 | מאת: ד"ר ארז בנדט

זו אבחנה של דלקות גרון חוזרות עם התנפחויות חוזרות של בלוטות הלימפה. הטיפול בסטרואיד הוא לרוב לזמן קצר ולרוב לא נגרם נזק. לאינפורמציה נוספת ומעמיקה יותר שאלי את רופא הילדים.

29/10/2001 | 00:29 | מאת: rachela

איזה ניוון השכיח ביותר אצל זקנים מעל 65? באיזה אוזן? ואיך נקרא? תודה

29/10/2001 | 00:31 | מאת: rachela

איזה ניוון השכיח ביותר אצל זקנים מעל 65? באיזה אוזן? ואיך נקרא? מה הגורם השכיח לירידה בשמיעה.? לחרשות? תודה

29/10/2001 | 12:41 | מאת: ד"ר ארז בנדט

PRESBYACUSIS - "הזדקנות" מערכת השמיעה. בשתי האזניים.

מנהל פורום אף אוזן גרון