בלוטת לימפה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

25/10/2001 | 08:42 | מאת: הלן

שלום רב, אשמח לתשובה מהירה, בראשית עליי לציין כי מאז ההריון שלי אני חשה במצב מטריד של גודש בגרון, הרופא שלח אותי לבצע אולטראסאונד הדיאגנוזה היא בלוטת לימפה הקצה הטירואיד אפשר לשפוך לי אור בנושא??? אני בלחץ תודה הלן

25/10/2001 | 21:45 | מאת: ד"ר ארז בנדט

לא מבין "בלוטת הלימפה הקצה הטירואיד". יש לך בעיה בתחביר או בהעתקת התשובה.

24/12/2001 | 12:03 | מאת: הלן

בעיה בהעתקה - בקצה הטרואיד אנא אודה לך אם תענה לי האם יש קשר בין ההרגשה הזו והאבחנה, למרות שמאז גילו שהכל בסדר לבין ניתוח קיסרי, הרדמה מקומית, הריון וכל מה שמשתמע מזה, עברו כבר כמה חודשים ועדיין יש הרגשת גודש בגרון למרות שהייתי כבר פעמיים באולטראסאונד ובביקור אצל אאג והכל בסדר, אבל עדיין יש לי את התחושה

24/12/2001 | 12:54 | מאת: הלן

בעיה בהעתקה - בקצה הטרואיד אנא אודה לך אם תענה לי האם יש קשר בין ההרגשה הזו והאבחנה, למרות שמאז גילו שהכל בסדר לבין ניתוח קיסרי, הרדמה מקומית, הריון וכל מה שמשתמע מזה, עברו כבר כמה חודשים ועדיין יש הרגשת גודש בגרון למרות שהייתי כבר פעמיים באולטראסאונד ובביקור אצל אאג והכל בסדר, אבל עדיין יש לי את התחושה

21/12/2001 | 00:12 | מאת: מיה

הלן שלום, לדעתי יש לנו מקרה דומה, בואי נדבר - חזרי אלי עם מס' טלפון ואתקשר אלייך. מחכה לתשובה, מיה

24/12/2001 | 10:51 | מאת: הלן

היי מיה אני שמחה שאנו "על אותו גל" אבל אני מעדיפה שלא לתת את מס' הטלםון שלי רק בגלל העובדה שפעם כבר אכלתי אותה בגלל זה, אולי נתכתב כך זה גם יכול להיות נחמד ולעזור לשתינו הלן

מנהל פורום אף אוזן גרון