Bell`s Palys

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

06/05/2000 | 19:14 | מאת: ג .שביט

שלום רב . ב8 לאפריל ש.ז. בתשובה להתכתבות על מחלת ה Bell`s Palys מציין הפרופסור קרוננברג,כי המסז' וגרוי חשמלי , הנתנים או מומלצים בתקופה שהעצב פגוע הם בהחלט מזיקים ! מתשובה זו ניתן להבין שיש אי הסכמה, או מחלוקת בנושא ! אכן אנוכי שומע דעות שונות או מנוגדות מגורמים שמטפלים בחולים . בקשתי היא ,אם אפשר לקבל בפורום חוות דעת נוספת של מומחה,בעיקר לטיפול הפיסיוטרפי של מסז' וחשמל לאחר תקופה של 7 שבועות מאז הופיעה המחלה ובטרם יש שפור בתפקוד העצב. לתשובתכם אצפה, בכבוד רב, ג.ש.

07/05/2000 | 19:39 | מאת: ד"ר אליאב גוב ארי

שלום מר שביט. בתשובתי בעניין שיתוק עצב הפנים לא הזכרתי את הטיפול הנ"ל כחלק מהטיפול המקובל . כמו בכל תחום מקצועי, תמיד ישנם המצדדים והמחייבים טיפולים שונים ומטבע הדברים שדיעות שונות עשויות לעורר בלבול.כפי שהבנת , ישנם המבטלים גישה טיפולית זו ויש המצדדים בה. אני בטוח שרופא א.א.ג האישי שלך המכיר את מחלתך ונתוניך באופן יסודי יוכל להסביר לך בפירוט מהם השיקולים שהביאו אותו להפנותך לטיפול זה. בהצלחה

מנהל פורום אף אוזן גרון