דלקת גרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

23/10/2001 | 09:37 | מאת: אלונה

אני בת 25 ויש לי ילדה שהיא בת 4. במשך תקופה ארוכה שנינו סובלות מדלקות גרון .לפעמים משטח גרון מראה שזהו סטרפטוקוק מקבוצה A ולפעמים לא . מחלות עוברות באופן קשה במיוחד עם חום 40. בדרך כלל אנו מקבלות רפפן . האם אפשר לקחת תרופה למניעה? תודה

23/10/2001 | 11:41 | מאת: שלומי (הומאופתיה)

שלום אילנה, כפי שאת כותבת לפעמים הדלקת היא חיידקית ולפעמים לא, מה שכן ניתן להבין מדברייך הוא שלילדתך יש נטייה לפתלוגיה בגרון עם תמונת מחלה של חום גבוה. אני בהחלט הייתי מציע לפנות לטיפול הומאופתי (קלאסי) אשר בהחלט יכול לנסות ולתת מענה לבעיות אלו תוך התייחסות לתמונת המחלה הרחבה יותר. באם תרצי יותר פרטים אשמח לעזור לך, את מוזמנת לשלוח לי מייל או לפנות לפורום ההומאופתיה http://community.walla.co.il בברכת בריאות ואור שלומי - הומאופתיה קלאסית.

25/10/2001 | 21:25 | מאת: ד"ר ארז בנדט

ייתכן שאתן מדביקות זו את זו - מכונה זיהום פינג-פונג, או שאחר מבני הבית נשא של החיידק. ממליץ לבצע משטח גרון בו זמנית לכל בני הבית ולטפל ברפאפן אם יש תוצאה חיובית.

מנהל פורום אף אוזן גרון