נוזלים באוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

22/10/2001 | 15:14 | מאת: יוכי

שלום יש לי ילדה בת שנה וחצי שסובלת מאז שהיתה קטנה מנוזלים בשתי האוזנים. ביצעתי לה בדיקת שמיעה (לפני 7 חוד') שהראתה שהיא שומעת בן 30-35, התייעצתי עם רופא אא"ג שאמר שאם הנוזלים לא יתייבשו עד סוף הקיץ יצצטרכו לבצע ניתוח כפורים. שאלתי היא האים אפשר לפתור את הבעיה הנ"ל לא ע"י ניתוח אלא במתן תרופות או מה עושים במקרה כזה?

23/10/2001 | 07:04 | מאת: שלומי (הומאופתיה)

בוקר טוב יוכי, הסיפור אותו את מתארת מוכר וידוע, לשמחתי ניתן בהחלט לנסות ולעזור לילדים בבעיות אוזניים בכלל, נוזלים וירידה בשמיעה בפרט ע"י הומאופתיה קלאסית. הטיפול ההומאופתי אינו מסובך, מתאים לילדים והתוצאות מרשימות. באם תרצי לקבל יותר מידע את מוזמנת לפנות אליי למייל או לפורום ההומאופתי של וואלה. בברכת בריאות שלומי - הומאופתיה קלאסית.

מנהל פורום אף אוזן גרון