סינוסים בעייתיים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

21/10/2001 | 08:16 | מאת: קרן

שלום לך, מזה שנים רבות אני סובלת מהצטננויות המלוות בנזלת אלרגית וכאבי גרון. עברתי בדיקות לאלרגיה אך גילו שאינני סובלת מדבר. לאחרונה יצאו לי פצעים בתוך האף שמאוד מאוד כואבים. צילום של מערות הפנים גילה הצללה מוחלטת של הסינוסים המקסילריים. רציתי לדעת מה זה אומר בדיוק ומה עלי לעשות הלאה, כדי למגר את התופעה שמאוד מאוד מפריעה לי. תודה מראש. קרן.

22/10/2001 | 07:56 | מאת: ד"ר ארז בנדט

לחזור לרופא אאג שהיפנה לצילום או לבקש הפנייה למומחה אאג. שלב ההמשך יהיה קרוב לוודאי CT של סינוסים ו/או אנדוסקופיה. הטיפול יקבע לפי הממצאים

22/10/2001 | 08:33 | מאת: קרן

ד"ר בנדט שלום, מה זו בדיקת האנדוסקופיה? תודה קרן

מנהל פורום אף אוזן גרון