הצטננות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

19/10/2001 | 20:48 | מאת: יעל

שמי יעל ולאחרונה אני סובלת מאד מהצטננות כל כמה חודשים מלווה בכאבי גרון כאבי ראש אף סתום , שאיני יכולה לישון בלילה. עשיתי בדיקת משטח גרון שיצא בסדר אך זה לא עזר בכלום . יש לציין שאני סובלת ממחיצה עקומה שמאד מפריעה לי . בנשימה מה עליי לעשות כדי להרגיש יותר טוב אנא ענה לי תודה רבה

22/10/2001 | 06:24 | מאת: ד"ר ארז בנדט

ממליץ להבדק ע"י רופא אאג - ייתכן שיש לך רקע אלרגי או שמדובר בסינוסיטיס כרוני/ארועי סינוסיטיס חוזרים. ייתכן שהמחיצה העקומה מפריעה לניקוז הסינוסים ומובילה לסינוסיטיס חוזרת. ייתכן שיהיה צורך בניתוח של מחיצת האף.

מנהל פורום אף אוזן גרון