אל חברי הפורום-ניתוח שקדים בלייזר

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

19/10/2001 | 15:26 | מאת: עידית

מי שעבר ניתוח או מכיר מישהו אחר שעבר ניתוח שקדים בלייזר, מתבקש לתת מידע לגבי יעילות השיטה במניעת הצטברות שיירי מזון בשקדים. וכן- במה זה כרוך מבחינת ימי אישפוז, עלות כספית, והאם הקופות משתתפות בעלות הניתוח, אם כן-- בכמה? תודות מראש, עידית

21/10/2001 | 07:19 | מאת: שמוליק

אחי אני עברתי ניתוח ליפני חודש וחצי בדיוק בגלל בעיה זו תוציא את השקדים חבל לך על הזמן לעשות ליזר כי יכול להיות שזה לא יגמור את כל התופעה זה גם עולה כמה אלפים ותלוי איך משיפים את זה וכמה שלי היו מוגדלים ועזוב שהסתבכתי בניתוח כזה פשוט ועשו לי 3 ניתוחים בגלל דימום אבל שווה יותר להוציא אותם

21/10/2001 | 07:22 | מאת: שמוליק

תחזרי אלי לאימל [email protected] אני יתדרך אותך

מנהל פורום אף אוזן גרון