טיניטוס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

18/10/2001 | 14:54 | מאת: יוסי

האם יש פיתרון לבחור צעיר הסובל מטיניטוס באוזן אחת כתוצאה מירי??? (כחודשיים) האם יש סיכוי שיעבור?? האם דיקור בא בחשבון?? אם לא מה ניתן לעשות?? והכי חשוב אילו בדיקות מעמיקות ומקצועיות חוץ משמיעה וברה ניתן לעשות בכדי לזהות את הסיבה לפגיעה (כנראה העיצבית) - סריקות מוח, ראש וכו...??? תודה יוסי

19/10/2001 | 07:12 | מאת: ד"ר ארז בנדט

יש סיכוי שיעבור. טיפולים שונים משפיעים בצורה שונה ולא אחידה. אין בנמצא "ה"טיפול. השתמש במנוע החיפוש של הפורום ותמצא מגוון התייחסויות וטיפולים. אם בדיקות השמיעה והברה לא מעלות חשד לפגיעה עצבית אלא לפגיעה בתאי השערה שבאוזן הפנימית ואם האסוציאציה לירי חד משמעית - אין בהכרח צורך בבדיקות נוספות.

מנהל פורום אף אוזן גרון