סרטן בבלוטת התריס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

16/10/2001 | 20:55 | מאת: סמדר

לפני חמש שנים עברתי ניתוח כריתה מלאה של הבלוטה, מאז אני מקבלת אלטרוקסין במינון של 700ml ליום ועדיין נמצאת בתת פעילות קשה של TSH למעלה מ-60. הגוף שלי דוחה כדורים הורמנליים.... מה ניתן לעשות ??? בתודה סמדר

17/10/2001 | 07:03 | מאת: ד"ר ארז בנדט

להתייעץ עם אנדוקרינולוג או הרופא המרכז את הטיפול והמעקב במחלתך

17/10/2001 | 19:55 | מאת: סמדר

אני בטיפול אצל אנדקרינולוג ואין להם פתרון לבעייתי שנמשכת, 5.5 שנים והמצב רק מחמיר אשמח לעצות מעשיות/ הערות .. תודה סמדר

20/10/2001 | 04:01 | מאת: מיכל

שלום סמדר, קראתי מאמר על השפעת קלציום על ספיגת האלטירוקסין בגוף. נאמר שרצוי לקחת את הכדור בבוקר על קיבה ריקה, ולאכול רק שעה אחרי לקיחת הכדור. מזונות שמכילים קלציום מותר לקחת רק 4 שעות אחרי לקיחת האלטירוקסין. יתכן שזו הסיבה שרמת הTSH שלך גבוהה. הנה המאמר: http://thyroid.about.com/library/weekly/aa092101a.htm

20/10/2001 | 11:05 | מאת: רונית

אולי כדאי להיוועץ בפורום אנדוקרינולוגיה של רופאי המרכז הרפואי ת"א במסגרת הפורומים של וואלה (walla.co.il).

מנהל פורום אף אוזן גרון