מיתרי הקול

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

16/10/2001 | 15:57 | מאת: אסף

יש לי "נודול" במיתרי הקול , והרופא אמר לי ללכת לשיקום בדיבור . האים זה עוזר ? ובהמשך לשאלת רינה מה יהיה אם יצטרכו לנתח .. אני גם זמר . מישהו שעבר את זה , עם ניסיון יכול לעזור . הכל יתקבל בברכה תודה

17/10/2001 | 06:57 | מאת: ד"ר ארז בנדט

טיפול בדיבור הוא הבסיס להצלחה. אם, למרות ולאחר הטיפול, עדיין ישארו קשריות, יש מקום לשקילת טיפול ניתוחי

17/10/2001 | 11:25 | מאת: רינה

ד"ר שלום האם הינך מכיר קלינאי דיבור טוב שהינך ממליץ? בברכה ותודה רינה

17/10/2001 | 07:57 | מאת: רינה

שלום לדעתי לא כדאי לך לעבור ניתוח וואם כן לבדוק עם מספר רופאים בברכה רינה

מנהל פורום אף אוזן גרון