קול של ילד

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

15/10/2001 | 14:16 | מאת: תמיר

בן 26. והקול שלי של ילד בן 16. לפעמים שאני מתקשר בטלפון ..חושבים שזה בחורה. לשאלה: יש משהו לעשות בנידון ? ואם כן..אז מה הדרכים לשנות. לפחות באופן כללי לפני שאני פונה למרפאה. תודה ויום טוב.

17/10/2001 | 06:29 | מאת: משה

שאלות אלה נשאלו המון בפורום הפרעות בתקשורת. פנה לשם. צריך איבחון של רופא אף אוזן גרון שיפנה לקלניאי תקשורת. אני סובל מאותו דבר.

17/10/2001 | 06:46 | מאת: ד"ר ארז בנדט

ראשית כדאי להבדק - לפעמים ממברנה (WEB) בין מיתרי הקול עלולה לגרום לכך. אך לרוב אין ממצא ואין אפשרות לעזור. ייתכן ששווה לבדוק רמות טסטוסטרון בדם.

מנהל פורום אף אוזן גרון