טנטון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

15/10/2001 | 12:52 | מאת: lady.d

שלום רב, הייתי מעוניינת לשמוע חוות דעת על המכשיר "טינקס" שמיועד לטיפול בטנטון (צפצופים). האם נוא אכן יעיל? כמה אחוזי הצלחה יש לו וכו. בתודה מראש ליידי די.

17/10/2001 | 06:44 | מאת: ד"ר ארז בנדט

טינקס הוא מכשיר מפיתוח אוסטרי שלטענת יצרניו עובד על גלים אלקטרומגנטיים שאמורים להשפיע על הטינטון. אין כמעט מחקרים בלתי תלויים והרושם הראשוני הוא שזו אינה ה"בשורה". יצטרך לעבור עוד זמן עד שיהיו מחקרים ללא אינטרס כלכלי/מסחרי כדי שאפשר יהיה לענות בבטחון.

מנהל פורום אף אוזן גרון