צרידות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

11/10/2001 | 16:41 | מאת: אירית

ערב טוב שאלתי היא האם יש סיבה לסוג של צרידות עד כדי חנק כאשר אני מדברת כתוצאה מהתרגשות או נרגזת קורה לפעמים רבות שפשוט נחנקת ומאבדת את קולי למס' דקות אם יש צורך לבצע סוג של בדיקה מסויימת ע"מ לוודא מדוע ? אודה על קבלת תשובה רק מרופא תודה

11/10/2001 | 21:57 | מאת: ד"ר ארז בנדט

יש להבדק ע"י רופא אאג כדי לראות האם קיימת פתולוגיה כלשהיא בתיבת הקול.

15/10/2001 | 14:20 | מאת: אירית

קודם ברצוני לאודות לך על תשובתך. ושנית ברצוני לשאול אותך לגבי בני יש לי תינוק בן שנה וחצי שמזה כשנה סובל מדלקות אוזניים חוזרות ונשנות שבעקבותם טופל בכל מיני סוגי אנטיביוטיקה כמו צפורל, מוקסיפן רספרים, אוגמנטין ריזלנט וכלום בערך כל שבועים חוטף שוב דלקת אוזניים עם חום שמגיעה ל- 40.04 מעלות מספר ימים אחרי טיפול אנטיביוטי שלפעמים לא מקבל את כולו וטיפות אוזניים. האם לדעתך הוא צריך לעבור בירור יותר מעמיק של א.א. ג וחוץ מזה יש לי בת בת 14.5 שכל הזמן יש לה ריח רע מהפה כאשר היא דואגת להבריש שיניים פעמיים ואפילו שלוש פעמים ביום עבר גסטרופיה אשר בבדיקה זו התגלה חיידק אשר טופל באנטיביוטיקה ומאז לא עשינו שום בירור. כל מה שהיא עושה לא חולף הריח דרך אגב היא עוברת טיפול אצל אורטודנט ליישור השיניים כאשר כל טיפולי השיניים בוצעו כולל טיפול אצל שיננית. השאלה שלי אולי יש לה בעיה במערכת אף אוזן גרון. אודה על תשובותייך. ותודה אירית

מנהל פורום אף אוזן גרון