רוק בנשיקה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

08/10/2001 | 08:18 | מאת: י.

שלום דוקטור, אני ובעלי בני 23. זה מכבר כ4-5 חודשים הבחנתי כי בזמן שאנו מתנשקים בעלי מפריש המון רוק בעת הנשיקה - דבר שמפריע לי מאוד. לאחרונה אנו כמעט ואיננו מתנשקים נשיקות "רטובות" ומכיוון שאנו נשואים רק חצי שנה ואני חוששת שזה לא ימשך כך כל הזמן. אנו יחד כבר 4 שנים והבעייה הזו הייתה לפעמים אך לא יחסתי לזה חשיבות, כרגע הבעיה רק הולכת וגוברת. אולי גם חשוב לציין שאני הבחורה היחידה איתה התנשק בחייו. בתחילה חשבתי שזה מהתרגשות אבל אחרי 4 שנים יחד ההתרגשות הזו כבר איננה קיימת. כיצד אפשר למנוע בעיה זו?

10/10/2001 | 22:07 | מאת: ד"ר ארז בנדט

דברי איתו על זה או פני לייעוץ זוגי - זו אינה בעיה רפואית. בעיה של טכניקת נישוק.

מנהל פורום אף אוזן גרון