נוזלים באוזנים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

08/10/2001 | 03:13 | מאת: ורדית ויוסי

בנינו סהר עבר ניתוח צינוריות לפני כשנתים לאחר יצאת הצינוריות לא היה שיפור בשמיתו לאחר מיכן עבר טיפול המפתי גם בטפול הזה לא היה שנוי בשמיתו לפי המלצת ד"ר ארז בנדט נבדק שקד שלשי ואז נאמר לנו אין שקד שלשי פנינו לרופא אחר ליעוץ ואו אמר לנויששקד שלשי ושני השקדים מוגדלים הרופא שאל לגבינשמתו בזמן השינה ואמרנו לו שבנינונו נוחר לפי ממצעים אילוהרופא יעץ לנתח שקד שלשי ושתי השקדים הגדולים וצינוריות מחדש עם יש אפשרות לטיפול ללא ניתוח

10/10/2001 | 22:04 | מאת: ד"ר ארז בנדט

קשה לדעת ללא בדיקה. אני מבין שנסיונות בטיפול לא ניתוחי לא הועילו אז...

13/10/2001 | 01:42 | מאת: ורדית ויוסי

לכבוד: ד"ר ארז בנדט בגיל שנה נשלח בני סהר על ידי היתפתחות הילד לביצוע בדיקה במצב של טישטוש בבדיקה זו התגלה בעית השמיעה לא זכור לי שם הבדיקה. צינתי במכתב הקודם שבני עבר ניתוח צינוריות בגיל שנתיים ובגיל שלוש יצאו לו הצינוריות לפי בדיקת שמיעה לא היה שיפור עברנו לטיפול הומפתי וגם בו לא היה שיפור לפי מיח"א אין צורך במכשיר שמיעה .בבדיקה אחרונה התגלה שהשקדים של בני גדולים מעוד ויש שקד שלשי בהמלצה אחרונה לדעת שתי רופאים יש לבצע ניתוח שקדים וניתוח צינוריות במקביל אני פשוט דואגלבני סהר ושאל עם יש אפשרות בלי ניתוח

13/10/2001 | 01:49 | מאת: ורדית ויוסי

לכבוד: ד"ר ארז בנדט בגיל שנה נשלח בני סהר על ידי היתפתחות הילד לביצוע בדיקה BERA בבדיקה זו התגלה בעית השמיעה צינתי במכתב הקודם שבני עבר ניתוח צינוריות בגיל שנתיים ובגיל שלוש יצאו לו הצינוריות לפי בדיקת שמיעה לא היה שיפור עברנו לטיפול הומפתי וגם בו לא היה שיפור לפי מיח"א אין צורך במכשיר שמיעה .בבדיקה אחרונה התגלה שהשקדים של בני גדולים מעוד ויש שקד שלשי בהמלצה אחרונה לדעת שתי רופאים יש לבצע ניתוח שקדים וניתוח צינוריות במקביל אני פשוט דואגלבני סהר ושאל עם יש אפשרות בלי ניתוח

מנהל פורום אף אוזן גרון