כאבי גרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

07/10/2001 | 11:43 | מאת: גליה

בזמן האחרון אני סובלת מכאבי גרון שנראה לי שנובעים מדיבור יתר. הבעיה היא שתמיד הקול שלי היה חלש, ובמקרים נדירים שהייתי צועקת - הייתי ממש חוטפת אחר כך כאבי גרון. נראה לי בזמן האחרון יצא לי לדבר הרבה - בעקבות עבודה נוספת שנכנסתי אליה, ואני ממש שמה לב שלאחר דיבור רב הגרון פשוט כואב לי, ואז אני מנסה לדבר הלאה בלי להתאמץ. פעם מישהו הציע לי לטפל בענין - ללמוד איך לדבר חזק מבלי להזיק לגרון. איפה לומדים דבר כזה? האם יש איזה טיפול במסגרת קופות החולים?

07/10/2001 | 21:01 | מאת: ד"ר ארז בנדט

התשובה היא כן - טיפול בדיבור ע"י קלינאי/ת תקשורת. כלול בסל הבריאות. לפרטים נוספים הפני שאלתך לפורום הפרעות בתקשורת.

מנהל פורום אף אוזן גרון