השתלת שבלול באוזן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

06/11/1999 | 23:37 | מאת: דינה עובדיה

לפני כחודש הופיע מאמר בעיתון על רופאה באחד מבתי החולים בחיפה שמתמחה בהשתלת שבלול באוזן חרשת. לצערי נעלמה לי הכתבה ומאד רציתי ליצור קשר עם אותה רופאה. אם ניתן לקבל את שמה ואולי גם מס' טלפון שלה, אשמח מאד.

14/11/1999 | 07:18 | מאת: דר' שלמה ו' מאיר

לדינה עובדיה שלום, הרופאה שאת מחפשת היא דר' מיכל לונץ, מנהלת מח' אף, אוזן וגרון במרכז רפואי בני ציון בחיפה. טל: 048359544. אני מקוה שהצלתתי להיות לך לתועלת. דר' שלמה ו' מאיר

15/11/1999 | 16:51 | מאת: דינה עובדיה

דר' שלמה ו' מאיר - רב תודות לך . זו האינפורמציה שחיפשתי , וכבר היית לעזר . כל טוב דינה

מנהל פורום אף אוזן גרון