שקדים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

04/10/2001 | 06:41 | מאת: נתי

ליפני חודש עשיתי ניתוח שקדים בגלל ריח בפה בגלל אבנים הם היו מצולקים ומאוד מלוכלכים עכשו אני מרגיש בהרבה יותר טוב אומנם עדיין לפעמים אני מכניס את היד לאזור איפה שהוציאו את השקדים ויוצא לפעמים רוק עם לבן סמיך ומשריח קצת לא כל כל מה זה אומר ועוד שאלה אני עדיין מרגיש כאילו בניתוח צימצמו לי את הלוע לא נכנס עדיין האוכל כמו שצריך אני חייב שתייה עם זה (אגב אני הסתבכתי בניתוח בגלל דימום עשיתי כמה ניתוחים (3) ביום ותפרו לי את הלשון גם בסוף וגם צריבה בשקד הימני האם זה נכון שהלוע נהיה קטן או שזה יעבור

04/10/2001 | 23:50 | מאת: ד"ר ארז בנדט

לאחר ההצטלקות הגיוני שאתה מרגיש שינוי מסוים אך תתרגל עם הזמן ותלמד להתעלם.

מנהל פורום אף אוזן גרון