אפטות (כיבים בתוך הפה)

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

29/09/2001 | 21:21 | מאת: אייל

שמי אייל ואני סובל באופן כרוני מאפטות במשך 10 השנים האחרונות לערך. אני בן 25 ניסיתי את כל המשחות + ויטמינים ושטיפות פה למינהן אך שום דבר לא עוזר לי. אשמח אם תייעצו לי בנושא זה. תודה

01/10/2001 | 18:05 | מאת: ד"ר ארז בנדט

לצערי אין לי הרבה מה להוסיף. בעיה כרונית, חוזרת ומתסכלת לרופא ולחולה (אני מניח שעברת כבר בירור מקיף של בדיקות דם וויטמינים למיניהם). לאחרונה יצא לשוק תכשיר טבעי שנקרא SOS BUCAL (יקר למדי) - ייצרניו טוענים להשפעתו הטובה. עדיין לא צברתי מספיק נסיון טיפולי לצורך הערכה אובייקטיבית.

מנהל פורום אף אוזן גרון