רפלוקס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

29/09/2001 | 21:13 | מאת: נתי

רציתי לשאול איזה כדורים מונעים ממיצי קיבה לעלות לגרון שזה גם גורם לריח מהפה אין לי עצבים ללכת לרופא אני סובל מיזה הרבה

29/09/2001 | 21:25 | מאת: אייל

נתי שלום עלייך ללכת לבית מרקחת ולבקש מהרוקח "אסידופולוס" שזה כדור שלוקחים לפני האוכל על בטן ריקה. עדיף להתייעץ עם הרוקח בכל מקרה.

01/10/2001 | 18:03 | מאת: ד"ר ארז בנדט

"אין לי עצבים" לעשות רפואה וירטואלית ולא אחראית לאדם שלא מוכן להבדק.

11/11/2001 | 09:56 | מאת: קרן

בוקר טוב ד"ר בנדט ! די הופתעתי לראות את שמך כאן , כי אתה הרופא המטפל שלי ...ולענייננו , הייתי רוצה לדעת עוד על הרפולקס שיש לי , מאוד קשה לי עם "ההפרעה בגרון " והכדורים לא כ"כ עוזרים ... מעבר לכך הייתי רוצה לדעת עוד על המחלה הזו , איך היא נגרמת ? איזה אוכל אני אמורה לאכול ,? ואם אסור לאכול אוכל מתובל מתכוונים למלח ופלפל או מעבר לכך .? החלפת מזון שומני בחלבוני ! למה הכוונה ? אני צריכה לדעת המון דברים על המחלה הזו כדי שאוכל לדעת איך להתנהג ואכן לגרום לעצמי להרגיש טוב יותר .. תודה ויום טוב קרן

מנהל פורום אף אוזן גרון