ניתוח מחיצות באף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

29/09/2001 | 15:55 | מאת: אמיר

יש לי מחיצה עקומה באף, דבר המקשה עלי לנשום דרך 2 הנחיריים. האם ישנה אופציה (כגון ליזר) לתקן את המעוות למעט ניתוח? ואם האופציה היחידה היא רק ניתוח, היכן ניתנות זריקות ההרדמה המקומית(הדבר ממנו אני פוחד בניתוח - ליד האף חיצונית, או בתוך האף).

01/10/2001 | 18:02 | מאת: ד"ר ארז בנדט

יש רק מחיצה אחת. הלייזר הוא כלי עבודה בידי הכירורג. גם עם לייזר מדובר בניתוח ובהרדמה מקומית. הזריקות ניתנות בתוך האף. ניתן לבקש הרדמה כללית אם הינך חושש (לפחות במסגרת של רפואה פרטית/ביטוח מוסף).

מנהל פורום אף אוזן גרון