נתוח באף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

28/09/2001 | 15:13 | מאת: שני ציקו

דר' נכבד לפני כ-6- שנים עברתי נתוח להסרת פוליפים מהאף לכאורה נתוח פשוט , אולם כתוצאה לצערי מהנתוח הייתי צריך נתוח חוזר לתקון הצלקות שנשארו באפי וגם לאחר הנתוח השני עדיין יש צלקות בשני הצדדים של האף בעיקר מפריע לי לשון בצד ימין של האף ומציעים לי נתוח שלישי הואיל ועלי לטפטף טיפה או שתיים לכל נחיר בכדי שאוכל לשון הרופא מציע להמשיך בטיפות כל עוד זה עוזר מה אתה מציע לי לפעול? . תודה עבור תשובתך.

01/10/2001 | 17:52 | מאת: ד"ר ארז בנדט

הניתוח לשחרור הצלקות וההדבקויות לרוב פשוט. אני בעקרון נגד "התמכרות" לטיפות אף.

מנהל פורום אף אוזן גרון