צרידות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

23/09/2001 | 23:21 | מאת: איילת

יש לי ילד בן 4 שנים בגיל שנתיים - שלוש סבל הרבה מדלקות אוזנים ונוזלים בתקופה האחרונה הו צרוד לעיתים קרובות הייתי אצל רופא א.א.ג ונאמר לי שבגילו לא מומלץ לעבור את הבדיקה של מיתרי הקול ואין מה לעשות הילד מתקשה להתבטא לעיתים קרובות מדי מה יכול לגרום לצרידות האם יש איזושהי סירופ להקלה?

25/09/2001 | 06:50 | מאת: ד"ר ארז בנדט

לא מסכים. צרידות קבועה, גם בילד, מחייבת הערכה של מיתרי הקול. אם הרופא לא יכול לבדוק באמצעיו הרגילים, בקשי הפניה לבדיקה פיבראופטית בבי"ח.

25/09/2001 | 20:00 | מאת: פרידה קורנברוט

כקלינאית תקשורת אני מברכת את דר' בנדט על תשובתו. פני לרופא אשר יודע לבדוק בסיב אופטי. הבדיקה לילד בין 4 קלה יחסית והוא רק צריך לשתף פעולה, ילדים בגיל זה עוברים את הבדיקה בקלות וממנה ניתן ללמוד מה מקור הצרידות!

מנהל פורום אף אוזן גרון