סינוסיטיס כרוני

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

23/09/2001 | 12:20 | מאת: מיכל

שלום , אובחן אצלי הנ"ל , כלומר , טיפטוף מודלק של נוזל לחלל הלוע האחורי , דבר שגורם לי הליטוזיס , אא"ג לא הציע לי שום טיפול קונקרטי מלבד אנטיביוטיקה שלא עזרה . האם ישנו טיפול במקרה כזה ? אודה לך אם תתן תשובה מפורטת .

23/09/2001 | 22:41 | מאת: ד"ר ארז בנדט

קשה לענות ללא בדיקה מדוקדקת וללא צילומים/CT. בהכללה הטיפול יכול לנוע מטיפול שמרני של תרופות (מפחיתות צמיגות ליחה, משאפים, אנטי אלרגיה אם יש אלמנט אלרגי, צמחי מרפא, אנטיביוטיקה, תרסיסי מי מלח) ועד לטיפול ניתוחי באם הטיפול השמרני לא מועיל וחומרת הסימפטומים מצדיקה טיפול ניתוחי.

מנהל פורום אף אוזן גרון