כאבי אוזניים (קלים) ממושכים +דלקת קלה ממושכת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

17/09/2001 | 20:00 | מאת: עזריאל

לד"ר שלום, מזה שלוש שנים אני סובל מדלקות באוזן הימנית החיצונית לפי הערכת הרופא א.א.ג כניראה מכניסת מים(שחיה או מקלחת) קיבלתי דקס-אוטיק כל פעם אחרי האירוע .(לאחר ניקוי אוזן וכו') לאחרונה הכאב לא פוסק למרות שאני לוקח את הדקס-אוטיק. לפני כ 10 שנים היה לי סינוטיטיס באותו צד הימני. האם יכול להיות שגם הפעם יש רקע לסינוטיטיס או מה הסיבה שאני ממשיל לסבול? בתודה מראש עזריאל

18/09/2001 | 18:24 | מאת: ד"ר ארז בנדט

עליך לפנות לבדיקה חוזרת.

22/09/2001 | 09:08 | מאת: עופר

שלום ד"ר ארז בנדט שמי עופר ולי יש בעיה רפואית ואני מקווה שתוכל לעזור לי כל פעם שאני אוכל אני מרגיש באוזן שריר או גיד שמפריע לי לאכול כמו שצריך ולפעמיים קשה לי לסגור את הפה או ללעוס את האוכל אני סובל מי זה כשבועים ואני לא יודע מה זה כי אני לא סבלתי מזה בחיים שלי אני מקווה שתעזור לי ותסביר לי מה הבעיה ומה צריך לעשות בתודה עופר

22/09/2001 | 09:10 | מאת: עופר

שלום ד"ר ארז בנדט שמי עופר ולי יש בעיה רפואית ואני מקווה שתוכל לעזור לי כל פעם שאני אוכל אני מרגיש באוזן שריר או גיד שמפריע לי לאכול כמו שצריך ולפעמיים קשה לי לסגור את הפה או ללעוס את האוכל אני סובל מי זה כשבועים ואני לא יודע מה זה כי אני לא סבלתי מזה בחיים שלי אני מקווה שתעזור לי ותסביר לי מה הבעיה ומה צריך לעשות בתודה עופר

מנהל פורום אף אוזן גרון