בלוטה בעורף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

13/09/2001 | 21:26 | מאת: אסף

שלום אני מאוד דואג מאחר ומצב הסינוסים שלי קצת גדוש עד כדי כאבי ראש ועייפות קצת אבל לזה אני רגיל מאחר שאני סובל סינוסיטיס כרוני עם התלקחויות תכופות לפני יומיים התנפחה לי בלוטת לימפה בעורף תופעה חדשה לי אני מבקש לדעת אם זהו עוד סיפטום של סינוסיטיס אני אציין שאני בן 27 בריא ללא כל מחלות נוספות טפו..טפו.. תודה תודה ושנה טובה

15/09/2001 | 21:30 | מאת: ד"ר ארז בנדט

בלוטה בערף לא אפיינית לסינוסיטיס. האם יש פצע כלשהו/זיהום בקרקפת או מאחורי האוזן?

מנהל פורום אף אוזן גרון