ליחות בגרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

10/09/2001 | 17:10 | מאת: חן

שלום דוקטור, אני בת 23, ובעיה שלי התחילה לפני כ4 שנים. התחילו לי ליחות בגרון שלא פסקו עד היום. אינני מעשנת. כבר בצבא הייתי אצל אא"ג וגסטרולוג ששלחו אותי לבדיקות שונות: החל מבדיקה פשוטה של הגרון אצל הרופא, צילום חזה, בדיקת נשימה ושיעול, בדיקה של מערכת הקיבה ע"י שתייה של נוזל בטעם וניל ומצלמה שעקבה אחריו בבטני וכל הבדיקות יצאו טובות. לפני כחודש אא"ג נתן לי כדורים נגד מיצים מהקיבה, זה לא עזר והלכתי לגסטרולוג בפעם השנייה. לפני כשבועיים עשיתי אצלו בדיקת "גסטרו סקופיה" והוא אמר בחיוך שכל המערכת אצלי תקינה ושזה לא קשור לקיבה והציע לי לרדת מהעניין ולהשלים עם הליחות ואולי זה קשור בריאות. מה לדעתך עלי לעשות, איני מצליחה לחיות עם זה, זה יוצר לי ריח רע בפה, מקשה עלי לעיתים רבות בבליעה, ועוד מעט החורף מתקרב והבעייה תחריף, אני רוצה לציין שאני לא רגישה לשום דבר והליחות נוצרות לי מכל דבר אפילו אם אני לא אוכלת ושותה כלום. אשמח מאוד אם תמצא פתרון לבעייתי או תפנה אותי לרופא כלשהו, בברכה, חן

25/09/2001 | 09:54 | מאת: חן

שלום דוקטור! מדוע אינך עונה לשאלתי? האם זה בגלל שאין פיתרון לבעייה שלי?

מנהל פורום אף אוזן גרון