ניתוח שקדים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

10/09/2001 | 12:49 | מאת: נתי

רציתי לשאול אני בן 24 עשיתי ניתוח שקדיםשבוע שעבר בגלל אבנים בשקדים עזוב שהסתבכתי והיה סיוט רציני והורידו אותי 3 פעמים לניתוח בגלל דימום 3 פעמים הרדמה כללית כל פעם ממקום אחר כמעט נפטרתי מזל שהיה לי מוגלובין גבוה עכשו אני 5 ימים אחרי הניתוח יש לי איזה ריח מוזר ומשריח מהגרון ומהפה מה שלא היה לי זה בגלל הניתוח זה אמור לעבור מתי שהוא?

15/09/2001 | 21:12 | מאת: ד"ר ארז בנדט

הסרחון הוא של רקמת הריפוי של פצעי הניתוח (הקרומים הלבנים בלוע). יחלוף כאשר תחלים סופית.

מנהל פורום אף אוזן גרון