אף סתום

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

08/09/2001 | 16:14 | מאת: ניקוס

מזה מס' חודשים אני סובל מנחיר "תורן" סתום, בעיקר לפני השינה ולאחרונה שמתי לב שתופעה זו חוזרת על עצמה כשגופי במצב שכיבה . אני מעשן 1/2 קופסה ביום, לא אלרגי לשום דבר , וכשאני מזיז את האף אני מרגיש מעין גודש אך הנחיריים נקיים לחלוטין......... היות ואני מעשן קרוב ל-10 שנים ורק לאחרונה התגלתה התופעה אני מניח שיש קשר כזה או אחר, ושאלתי היא האם ידועה התופעה והגורם לה מלבד עישון??? תודה !!! נ.ב. יופי של אתר :)

09/09/2001 | 22:12 | מאת: ד"ר ארז בנדט

התופעה ידועה. ייתכן ומוחמרת ע"י עישון. אני מקווה שלא "התמכרת" לטיפות אף. ייתכן כי הינך סובל ממחיצת אף עקומה שמצרה את מעבר האויר או מגדש בקונכיות (ריריות אף) או פוליפים או... פנה לבדיקה ע"י רופא א.א.ג.

מנהל פורום אף אוזן גרון