בעיות אף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

08/09/2001 | 13:55 | מאת: איציק

ד"ר שלום רב. אני בן 30 בגיל 5 שברתי את האף בחלק התחתון בחיבור שבין הנחיריים. מגיל צעיר אני מנוזל גם בקיץ.בגיל יותר מאוחר הרגשתי תמיד הרגשת עייפות בלתי מוסברת. מזה מספר שנים יש לי גם ריח לא נעים מהפה שמלווה בכל בוקר בליחה לבנה בחלק האחורי של הלשון קרוב לגרון.יש לי גם גירויים בגרון ובבוקר יוצאות לי מהגרון גושים קטנים ובהירים בגודל של חצי עדש,הם מקור הריח הלא נעים בפה שלי,כאשר הם מתיבשים הם נראים כמו גודש רגיל בגוון חום.עדיין אני סובל מעייפות למרות שלפני שנה עברתי ניתוח והורידו לי שתי קונכיות אך ללא שיפור משמעותי.אודה לך על היעוץ... אבקש שמות של כירורגים שעובדים עם קופ"ח כללית מאזור הדרום או רופאים שבאמת יוכלו לעזור לי. תודה מראש איציק

09/09/2001 | 22:09 | מאת: ד"ר ארז בנדט

פנה לבדיקת מומחה אאג. במידה וצריך ניתוח והוא לא מנתח במסגרת קופ"ח כללית - הוא יוכל להפנותך לבי"ח.

מנהל פורום אף אוזן גרון