מניאר

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

05/09/2001 | 19:28 | מאת: rami

מזה כ 8 חןדשים אני סובל מהתקפים חוזרים ונשנים של סחרחורת , צפצופים באזנים ואובחנה אצלי כנראה מחלת מנייר עשיתי בדיקות ct ו mri שהראו שהכל תקין אושפזתי מס פעמים בבית חולים שאלתי היא האם להמשיך לסבול מתוך תקווה שאולי זה יחלוף ? או להמשיך לכוון טיפול בגנטמיצין או אם קיים איזה שהוא טיפול שיכול להוציא אותי ממצבי הנואש הזה אודה לכל מי שיוכל לעזור לי בכך. בתודה מראש רמי

07/09/2001 | 22:58 | מאת: David

לרמי שלום, אנא בדוק בע"מ 130 בנושא RE: סחרחורות מאת David. מקווה מאד שזה יועיל לך במשהו....

09/09/2001 | 21:55 | מאת: ד"ר ארז בנדט

דיאטה דלת מלח וקפאין. תרופה משתנת ממשפחת התיאזידים. אפשרות לטיפול קצר בסטרואידים (בכדורים). אפשרות להזרקת סטרואידים (ולא בהכרח גנטמיצין) לאוזן. אם לא עוזר - הזרקות גנטמיצין או ניתוח.

מנהל פורום אף אוזן גרון