חוש הריח

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

05/09/2001 | 12:44 | מאת: נינה

מזה זמן מה (אולי חודש או חודשיים) אני סובלת, לסירוגין, ממעין "איבוד" זמני של חוש הריח. זה כאילו שיש ריח (לא מוכר) שמעיב על יכולתי לחוש ריחות אחרים. אני חשה בכך בעיקר כשאני נושמת עמוק דרך האף. זה ממש מציק. מה זה יכול להיות ומה ניתן לעשות? חשוב לציין שזה לא קיים כל הזמן. יש ימים שזה יותר בולט מאשר באחרים.

05/09/2001 | 23:07 | מאת: רפי

לנינה שלום! אומנם אני לא רופא אבל אני סבלתי מאובדן חוש הריח כמה שנים, עברתי לפני כחודשיים ניתוח בסינוסים כי היו שם הרבה פוליפים וגם זה סגר לי את חוש הריח ואת הנשימה דרך האף, אני מציע לך לבצע צילום סי טי של הסינוסים. אני היום לאחר הניתוח מריח מצויין וגם חוש טעם חזר לי. זה שאת נושמת עמוק ומריחה ריח משונה גם לי זה קרה כניראה יש לך זיהום או פוליפים שנימצאים במקום סגור וזה גורם להרחה עצמית שלהם. אם תרצי עוד פרטים תכתבי לי לדואר לא בתור רופא אלא אחד שעבר זאת

09/09/2001 | 21:50 | מאת: ד"ר ארז בנדט

להבדק ע"י רופא א.א.ג

מנהל פורום אף אוזן גרון